Tuesday, August 3, 2010

Det første farvel.

Okay. okay. okay....
Jeg har det så underligt, det kan næsten ikke beskrives!!

Igår var jeg til min venindes afskeds/pågensyns middag, nede på Rungsted havn.
Hun skal nemlig rejse imorgen d. 4 august ..( Tænk hvis jeg havde fået familie tidligt, skulle jeg måske også afsted imorgen. sindsygt!)
men det var rigtig hyggeligt. Og to andre fra YFU, var der også, som jeg kender.
Marie & sarah.. og marie skal rejse i morgen, og sarah skal rejse samme dag som mig..
Men det var jo ikke helt gået op for mig endnu, at jeg faktisk snart skal afsted! især fordi jeg ikke har fået familie endu.. Men vi sad og snakkede hele aften om turen, og det hele bliver jo så sindsygt :-)! Imorgen er der omkring 40 der rejser og os der rejser den 25 er vi 74 .. det er jo vildt.. det bliver nok en sjov, underlig flyvetur..
Nå men vi sad og snakkede og det begyndte at gå mere og mere op for mig, at jeg faktisk snart selv skal afsted. Jeg fik en underlig mave fornemelse - det er jo om tre uger?!
Sarah og jeg havde snakket om , vi skulle tage ud i lufthavnen i morgen, og sige farvel. Men vi besluttede så at det skulle vi ikke. Det kunne været fedt at se hvordan det hele ville være. men vi ville ikke have mulighed for at sige hej til folk jeg ikke har set siden november ( kultur weekenden) fordi man har ikke lang tid inden man går hen og cheker ind.. og vi skulle op klokken 5 om morgenen for at tage toget klokken seks. for at kunne være der klokken syv :)..

Men så skulle jeg sige farvel til Marie og jeg vidste jeg skulle se sarah igen. Og kender ikke Marie så godt, men det var stadig underligt. jeg fulgtes så med Nina noget af vejen, og vi gik og snakkede. pludselig siger vi bare; det her ville vi aldrig få lov i USA, gå alene på gaden klokken halv 11 om aften..
også skulle jeg sige farvel, åhh det var jo så underligt! fik så sagt farvel god tur, kommer til at savne dig osv.. også råber jeg vi ses , da jeg cyklede videre.. så siger hun; ja vi ses om et år..
JA OM ET ÅR! - ej undskyld. men jeg er helt rundt på gulvet..
Da jeg kom hjem til min veninde, jeg var helt helt rundt på gulvet .. det var gået op for mig der!

Idag har jeg været til fødselsdags middag hos min veninde, rigtig hyggeligt dejligt at se pigerne igen, efter alle har været ude at rejse.. Men da jeg så skulle sige farvel. Begyndte jeg at blive lidt tavs. fordi? ville jeg nu nå at se alle inden jeg tager afsted? men fik ikke sagt farvel vi ses om et år. Det blev bare vi ses, i må have det godt på Rungsted gymansie alle sammen, hvis vi ikke når at ses inden.. Da jeg så cyklede derfra. Endnu en underlig fornemelse i maven.

Og for en halv time siden, snakkede jeg i telefon med Katrine fra Kultur weekenden, en af pigerne jeg var meget sammen med. Og hun rejser imorgen.. Men ej, jeg kan virkelig ikke beskrive det, det hele er underligt. det hele kommer bare pludselig for mig .. Men fik sagt farvel og god tur til hende..

Ja undskyld, det her indlæs blev lidt rodet, men jeg har det bare underligt inden i , som i nok har læst jer frem til. Jeg glæder mig mere og mere for hver dag...
Om en uge skulle jeg meget gerne få min YFU t-shirt jeg skal rejse i og min rejseplan..
Og fra onsdag til torsdag, skal jeg være sammen med Bo og Maiken fra min kultur weekend. det bliver hyggeligt. især fordi alle starter i gymansium på onsdag..

Men jeg skal nok opdatere hvis jeg får værts familie. Det her bliver nok ikke mit sidste underlig indlæg, hvor jeg ikke kan finde rundt i mine følelser..4 comments:

 1. Hei :)

  Er vi seriøst 74 som skal rejse d. 25? WOW hahah :)

  Hilsen Ester

  ReplyDelete
 2. Ja det har jeg fået af vide.
  Det er vildt hehe..
  vi kommer til at fylde halvdelen af flyvet til frankfurt :-)..

  ReplyDelete
 3. Katrine GolddiggerAugust 10, 2010 at 10:35 PM

  Hej Josephine :)

  Jeg havde det også sådan inden jeg tog af sted. Det begynder langsomt at gå op for en, og så lige pludselig BANG så ligger man i sin seng for sidste gang i et år!!!

  Det er hårdt, men tro mig, det er det hele værd!

  Dybe vejrtrækninger og så ses vi i lufthavnen ;)

  - Katrine (yfu)

  ReplyDelete
 4. Cool,al held og lykke med USA opholdet, og pas godt på dig selv.
  Vi kommer til at savne dig meget, men glæder os til at følge din blog på Facebook og mailen.
  Knus & kram
  FM & FM

  ReplyDelete