Monday, March 5, 2012

Jeg vil være udvekslingsstudent igen!

Puhaaa nu har jeg været hjemme i 9 måneder. Ja mega nederen og øv øv øv.. JEG VIL TILBAGE.
Jeg savner virkelig at være udvekslingsstudent. Det med at være udvekslingsstudent er bare noget helt specielt, og det finder man næsten først ud af når man er hjemme igen. Jeg kan ikke helt forklare det, desværre. Men det er bare noget for sig selv. Det er nok fordi det er en oplevelse man næsten kun kan få en gang i sit liv. Jeg fortryder på ingen måde at jeg tog afsted. Det var hårdt, men jeg kom igennem det og det var super fantastisk. De sidste 3 måneder var de aller bedste, så jer udvekslingsstudenter der er tilbage. Ja den sidste del af jeres udvekslings år er jo nu. NYD DET !!!!!!! Gør alt det i virkelig gerne vil oplevee og se inden i tager hjem!
Jeg savner USA som land, det er jo helt fantastisk. Jeg savner den lille stat Connecticut. Jeg savner den amerikanske kultur noget så meget. Amerikansk mad, selvom det var skyld i jeg tog vildt meget på i USA. Amerikanske butikker, malls, restauranter, menneskerne.
Ja jeg savner faktisk også at gå i kirke. Det er nok det at det faktisk var okay hyggeligt lige at komme derned hver søndag formiddag og få snakket med en masse søde mennesker.
Jeg savner at snakke engelsk noget så meget! Altså virkelig. Jeg føler også bare at jeg er kommet helt ud af det engelske og det på ingen måde kommer så flydende mere når jeg snakker og jeg har glemt en masse ord :(.. Men når jeg først kommer igang går det helt fint!

Jeg skal heldigvis tilbage til det fantastiske land på lørdag!!!
Mine 3 bedste veninder skal til Florida pga. springbreak, så min søde mor har været så sød at give mig en fly billet til Florida. Så WUUUHUUU jeg skal tilbage!! Jeg glæder mig virkelig virkelig meget! Bare at kunne snakke engelsk igen, være sammen med mine amerikanske veninder, være omringet af amerikanere og amerikanske ting er da helt fantastisk!
Desværre har jeg ikke tid til at stop by Connecticut - for at sige hej til alle mine andre venner og veninder desværre :(. Det må blive en anden gang.

men jer der er udvekslingsstudenter nu, nyd nu resten af jeres ophold! jeg er så jaloux over i stadig er der, jeg ville ønske det var mig!! Og dem som skal afsted i 12/13, i skal glæde jer og få det bedste ud af det!

Alt for denne gang, der kommer nok et par indlæg sådan randomly når jeg pludselig går i "jeg savner USA mode".

6 comments:

 1. Kan du huske hvad Engelsk prøven lige præcis handlede om? og var den svær?

  Knus
  http://fashionbylenat.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Nej kan jeg ikke. Det var en lytte øvelse og en anden ting. Det var let nok :). Jeg var ikke super til engelsk da jeg tog afsted og tog den prøve. Så det er ok let :).

  ReplyDelete
 3. Hej!! Fed blog først og fremmest ;)

  Så... jeg har et par spørgsmål og er nysgerrig, mht dit år i USA. Så håber du bære over med mig og kunne tænke dig at fortælle mig om det.
  Jeg går selv med planer om at tage afsted på high school i USA i året 2013/2014, dog er det ikke sikkert eller noget endnu.
  Jeg er egentlig ikke så nervøs for alt det med værtsfamilie, for er overbevist om at man ender med en familie man kommer til at elske som sin egen, men jeg er lidt nervøs for skolen.
  Er bange for at jeg ikke ville få nogle venner, og bare ville ende med at være en loner hele året, hvilket jo nok ville ødelægge oplevelsen.
  Nå men jeg ville høre om du havde svært ved at få venner og sådan du ved, og hvad med niveauet i skolen, hvor højt var det i forhold til herhjemme?
  Kunne du tænke dig at beskrive hvordan en normal hverdag og en weekend så ud. Og hvordan din første skoled dag var? Vil du anbefale mig at tage afsted?
  Jeg håber du kan finde tid til lige at melde tilbage.

  Tusind tak

  Hilsen Sofie
  Ps. send mig en mail på softice_nielsen@live.dk

  ReplyDelete
 4. Hej Sofie, jeg har sendt dig en email :-)

  ReplyDelete
 5. Har læst hele din blog nu. Det giver mig endnu mere lyst til at tage afsted!! Men jeg er så meget i tvivl. Jeg er ikke ret god til engelsk - vil jeg overhovedet kunne komme afsted og tror du det vil være et problem? Jeg er SÅ genert - vil det være et problem? Jeg er meget tæt bundet til min mor - vil det være FOR svært at tage væk fra hende?
  Jeg har så uendelig mange spørgsmål, som jeg ville ønske, at jeg kunne få svar på!!
  Jeg har lavet et meget tvivlsomt indlæg på min blog, som jeg VIRKELIG ville elske, at du kommenterede - http://behindannaseyes.blogspot.dk/2012/07/what-should-i-do.html :-)

  Hvis du vil prøve at svare på mine spørgsmål, må du hellere end gerne sende mig en mail - anna-shields@hotmail.com :)

  Kh. Anna, anna-shields@hotmail.com, behindannaseyes.blogspot.com :-)

  ReplyDelete
 6. Så har jeg sendt dig en mail Anna, undskyld der er gået så lang tid!

  ReplyDelete