Saturday, September 18, 2010

WUUHU - et positivt indlæg!!

Det her er min normale dag..
05:45 -  min mobil ringer og vækker mig, jeg falder i søvn igen.
05:50 - jeg sover igen.
05:55 - jeg står op tænder lyset
06:10 - jeg står op. Ligger makeup, tager tøj på, pakker min purse og efter min taske med tøj til soccer og de bøger og binders jeg har taget med hjem.
06:30 - Laver min frokost..
06:40 - spiser morgenmad.
Mellem 06:50 & 7:00 - kører jeg i skole.
07:05 - er jeg på skolen, går ind med min bold i team locker room, mødes med Sam ved mit locker.
07:20 har history..
Jeg kan ik finde ud af tiderne - da det er så besværligt.
men så har jeg:
Homeroom.
Photography
Geometry
Biology
Study Hall
Philosophy
P.E ( idræt )
Lunch
French 3.
2:30 - soccer.
5:00 - soccer er færdigt.
kommer hjem, laver lektier, går i bad, spiser, laver lektier, opdatere min blog og går i seng..

- Der skete ik noget vildt i skolen idag. Sad med Alison og hendes veninde Becky til lunch. Hvilket var rigtig rart.. Fordi vi er seniors har vi lov til at sidde udenfor. Man kan hører hvad den anden siger derude. virkelig dejligt - det var rigtig hyggeligt.. Min træner gav mig lov til at skippe træning idag. Hvilket var sindsyg rart!

Jeg har skrevet lidt med Peter, som var udvekslingsstudent her sidste år. Han er fra Danmark.. Og har Photagraphy og Philosophy med en af hans gode veninder Mary. Hun spurgte så om jeg ville med hende og hendes veninde Sarah ( som er peters kæreste ) ud at shoppe i morgen. Hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til!
Gav hende så mit nummer. og det endte med Luke & Michelle også fik det.. Hun skrev til mig efter skole hvornår de ville komme og hente mig. også sagde hun at hende og Sarah ville tage ud og drikke kaffe ved Starbucks her til aften og hvis jeg ville med, var jeg velkommen, de kunne komme og hente mig..
Vidste jeg så først 45 minutter inden de kom at hentet mig.
Så spiste hurtig med Jud. Klaus arbejder meget for tiden...
De kom så og hentede mig og vi kørte op til Starbucks. De var virkelig hyggeligt , de er virkelig søde. og de er mere down to earth. Mange af menneskerne på skolen er ret falske har jeg fundet ud af. Så jeg havde det rigtig hyggeligt med dem og glæder mig rigtig meget til at være sammen med dem imorgen! Jeg blev vildt glad da hun spurgte mig. så min dag idag har været awsome..
Mening var at jeg skulle med Carla til the fairy imorgen aften, men tror vi dropper da jeg fandt ud af det kun er små børn der kommer der. så skal måske bare hjem til Mary og se en film. Men fordi jeg havde planer med Carla, tror jeg at jeg spørg om hun måske kan komme over.

Sam har spurgt om jeg ville være sammen med ham, Michelle og Luke Søndag. sagde jeg ja til , men ved ik om det bliver til noget, nu må vi se :)..
Jeg skal i kirke om morgen, glæder jeg mig til at opleve.. og om aften skal jeg nok også hen i kirken til noget tamtam for Klaus. For han har været med til at bygge kirken. Kirken er kun 1 år gammel..
Jeg har 2 afleveringer til næste uge og har 3 test indtil videre. burde lave mig nogle lektier. Men nu har jeg maaange planer, hvilket jeg er rigtig glad for!

Så alt i alt har min dag var vildt god! Det var så rart at være sammen med nogen, som kender byen - og de fortalte mig lidt om folk osv.. & de var rigtig søde og slet ik falske som mange andre.. Så jeg kan gå glad i seng :-).. Her fik i for en gang skyld et positivt indlæg!

Hav en god weekend..

1 comment:

  1. Hvem dælen har ødelagt dit dårlge humør ;-)
    God læsning Jose!
    Kram
    Far

    ReplyDelete