Monday, November 22, 2010

De sidste par dage..

Tirsdag - den første morgen i mit nye hus. Mom lavede vaffler til mig til morgenmad super lækkert!
Skolen gik helt normalt. Efter skole havde vi træning og Evelyn kørte mig hjem igen. Kom hjem også stod den på 2 timers lektier wuuuuhu også snakkede jeg med min mor :-). Og det her tæller slet ikke for mig - fedt at bruge så meget energi på skolen.. men noget af det kan jeg vel bruge næste år.. Jeg havde en forfærdelig hjemve denner her dag!

Onsdag - fik french toast til morgenmad MUMS.. Mom laver morgenmad til mig hver dag - og min frokost luxus... får lige 10 minutter ekstra om morgen... Træning var senere onsdag. Så først kørte jeg til Panaera bread med Evleyn og Carla, efter i Wallmart da vi skulle købe malling til vores powder puff t-shirts.. Da den malling vi skulle bruge var udsolgt måtte vi gå hen i en anden butik.. Kom til træning, og pga et eller andet kunne vi ik træne udenfor og vi skulle ikke rigtig træne, vi skulle bare have styr på alle vores placeringer på banen.. De havde dog lige glemt at sætte mig på en af pladserne, hvilket jeg fik rettet ret hurtigt ;-).. Kom 3 ekstra pladser, så det må vel sige de synes jeg havde gjort et godt stykke arbejde til træning... Nu forstår jeg faktisk helt præcis football osvosv...
Nå efter træning kørte Sarah, Evelyn, Carla og jeg hjem til Evelyn og dekoreret vores t-shirts... Troede det ville være rigtig let og kun tage 30 minutter. det endte med at tage 3 timer og min t-shirt blev rigtig grim :-).. sådan er det.. kom hjem og lavede hurtigt lektier til de første timer - da jeg kan bruge min study hall.. Men bruger den ikke rigtig..
Fjoller for det meste bare rundt med mine veninder.. Og egentligt må vi ikke gå sammen rundt i gangen når der er time, men vores lærer min ynglings lærer hun er min fransk lærer.. Hun gir os lov. men gang vagten opdagede os her forleden og fulgte os på til klasse værelset latterligt. vi larmede ikke engang... nå lidt om min study hall..

Torsdag - KAMP DAG..
normal skole dag. eller var ekstremt glad den dag, spørg mig dog ikke hvorfor.... Efter skole skulle jeg til student council meeting, ikke noget specielt.. De begynder at gøre sådan at hvert måned dekorer man vinduerne i kantinen.. så hver årgang har sit vindue.. også er der nogle forskellige ting hvad der sker hver måned... Hvis de var starter her i november, ville der har været noget med powderpuff, thanksgiving, osv..
Der var også et indoor track meeting, som jeg desværre ikke kunne komme til - men efter gik jeg ned og snakkede med træner, flink mand.tror bare det bliver rigtig hårdt men giver det en chance :-)..
Efter tog jeg hjem til Mary, hvor vi bare slappede af og spiste og gjorde os klar til vores powderpuff kamp..

Noget jeg virkelig har set frem til! I starten var der næsten ingen tilskurer men efter 20 minutter var der fyldt op.. Drengene var cheerleaders - de var vildt gode! Nå men da der har været rimlig meget bitcheri med pigerne fra holdet, var det som om alle bare elskede hinanden og det var vildt fedt! Vi startede med at have hele spillet og vi førte de tre først kvartaler.. men pludelig fik de en touchdown som faktisk ikke var en touchdown, dommeren snyd han holdte med det andet hold!! Så pludselig var de foran.. og vi havde 3 minutter tilbage.. En af vores spiller blev total mast og dommeren stoppede ikke spillet. Da det er flag football må vi ikke tackle og hun fløj nærmest. en fra vores hold kom op at slås med en anden pige.. en fra vores hold tog pusten fra en pige, så hun løb grædene ud.. en pige knækkede mit håndled, da hun åbenbart ikke havde forstået hvordan man skal dække op..
men vi vidste det ville blive voldligt.. Vi havde mulighed for at score en touchdown til aller sidst, men det andet hold trak tiden ud. Virkelig ikke sportsligt. Så de fik en sejre og pokalen....
Alle var kede af det og nogle af pigerne begyndte at græde...

Fredag - normal dag i skolen...
Kom bare hjem og snakkede i telefon min far :-)..Slappede lidt af og spiste aftensmad.. Efter kom Sarah og hentede mig, så kørte vi hen til Evelyn og så 16 and pregnant. Efter kørte vi til Middletown, en by 10 minutter væk og gik på café rigtig hyggeligt. Kunne ikke lide den første cafe, de havde et bandt der spillede men ikke noget at råbe hurra for, men de havde vildt god kaffe! efter gik vi hen til en anden cafe og pigerne købte creeps - elskede den her cafe og de havde et godt band hihi :-).. Efter kørte vi hjem og efter vi havde satte Dennise og mary af, kørte Sarah, Evelyn og jeg ned til floden og fjollede rundt. indtil det blev koldt. det var 0 grader...

Lørdag - stod op... og gik over reglerne med min nye værtsfamilie. Det var fint, der var nogle små ting,som jeg synes er unfair, men det er deres regler det er deres hus :-)..Vi hentede Carla og kørte i fitness center. Vildt lækkert .. De har givet mig et medlem skab til fitness centeret. Så fik lavet lidt forskellige ting - rigtig rar fornemmelse efter. De har en lækker pool hvor man kan svømme og en kæmpe hot tub..
Efter en halvanden times work out, kørte vi på taco bell da jeg aldrig har prøvet det. Mhh synes jeg nu megget godt om. Efter kørte vi til Westfars - alt for mange mennesker fik stress og gad ikke købe noget til mig selv, da jeg synes jeg har brugt alt for mange penge på tøj, makeup og lækre produkter hihihi... købte Ricks fødselsdags gave, Sams fødselsdags gave og en gave til Nancy som tak for hjælpen...
Kørte hen til Ricks fødselsdag - rigtig hyggeligt :-)! som sagt elsker jeg at være i det hus og i deres selskab. Jud og Klaus var der - det var ikke akavet. Jeg havde glemt mit pas ikke smart! så havde bedt dem om tage det med så fik jeg styr på det..
Kom hjem og min dad's datter Sarah var kommet med hendes veninde. Sarah går på college i New haven , ved siden af Yale hun er 21 og rigtig sød :)!! hun fortalte mig at de har urban outfitters i new haven wuuhu jeg skal en tur derned efter jul :-).. kom alt for sent i seng..

Søndag - stod op ( sikke en overraskelse ).. Vi kørte et smut forbi dounki dounuts... Så stod den på en halvanden times kørsel til min dads søster.. meget snaksaglig dame - men hun var rigtig sød.. Vi kørte så hen til en kæmpe parade.. Noget af paraden ville også være der i den kæææmpe parade der er i new york city.. Det var fedt at opleve - der var dog rigtig mange mennesker. Kæmpe oppustelige figurer billeder kommer snart! Efter kørte vi hen og spiste frokost..
Kom hjem og prøvede at få internettet til at virke det virker langt om længe!
Fik lavet biologi lektier, lidt historie lektier og fik læst lidt op til min kæmpe philosphy prøve i morgen... begyndte at få hjemve - det er simpelthen så irriterende, det kommer bare pludselig og er vildt træt af at jeg får det... men tror det er når jeg bliver stresset over mine lektier og mangel på søvn...

Nu vil jeg sove - denne her uge står på en masse prøver og afleveringer.. nejnejnej er slet ikke stresset. men onsdag har vi halvdag og torsdag er thanks giving ingen skole!! fredag ingen skole!! det er black friday - det betyder at alle shopping centre osv har åbent, hvis jeg har hørt rigtig åbner de tidligere.. Men butikkerne har helt vilde tilbud.. regner med at gå lidt julegave shopping og hvis jeg falder overfor et godt tilbud til mig selv, køber jeg noget.. Fredag flytter jeg hjem til Rick og Nancy igen for weekenden, da min nye værtsfamilie skal på en tur. Så det gør mig ikke noget :-)..
Meningen var at jeg skulle til New york city med Sarah, Evelyn osvosv.. men fordi jeg ikke må forlade staten uden en voksen kan de ikke lade sig gøre da ingen rigtig kan komme med os.. NEDEREN :-)..

har det godt hos min nye værtsfamilie - ingen problemer. Er glad for at være her :-)..

godnat ... ville ønske jeg kunne sove længe imorgen ...

1 comment:

 1. Hi Josephine,
  Wow, you get really spoiled by your 'new mom',I guess you will have to work-out harder in the fitness center or what?
  Brilliant with the introduction and discussion on the house rules, I am sure your 'new parents' are applying all the experience they have had with their own daughter.
  It makes me very proud to learn that you are so adaptable and openminded and also serious.
  Great going.
  Take care and love you.
  (;-) FF

  ReplyDelete