Saturday, November 20, 2010

mandag - flytning

Jeg vaagnede op mandag morgen klokken kvart i seks.. jeg havde det ikke helt godt og havde bare lyst til at faa sovet, da jeg vidste det ville blive en lang dag.. Jeg havde hovedpine og kunne godt ha taget i skole.. men valgte at blive hjemme og faa sovet ud... jeg sov til klokken 12 .. stod op , begyndte at pakke alt mit toej sammen.. Jeg ville rigtig gerne til powderpuff traening, da jeg pludselig fik hjemve - og vidste bare hvis jeg blev hjemme indtil Carla kom hjem fra skole, ville jeg bare vaere nede hele dagen og det ville ikke blive en sjov flytning... Sarah var saa soed og kom og hentede mig.. Saa tog til traening...
Kom hjem efter og havde det meget bedre :).. lavede mine lektier, og pakkede det sidste.. Spiste aftensmad... ogsaa kom min nye vaertsmor og hentede Nancy & jeg... vi koerte hen med de ting jeg havde til mit nye hus, og koerte saa hen til min gamle vaertsfamilie Judi og Klaus for at hente de sidste ting, jeg havde ...
Det var rigtig underligt! og en smule trist.... men fik sagt farvel til dem - vidste at jeg ville se dem her i morgen, saa det var ikke helt saa underligt... men stadig s: .. sagde farvel til Nancy og var ved at graede, da det hele bare var saa underligt.... Koerte hjem med min nye vaertsmor som ogsaa hedder Nancy... Kom hjem og saa huset ..
her er rigtig hyggeligt! jeg har mit eget badevaerelse og vaerelse.. dog ikke saa stort men det er fint.. Min familie bestaar af min vaertsfar Ed og min vaertsmor Nancy.. Ed har en datter paa 21 men hun er i college... saa er "enebarn" igen.. De har en kat og min vaertsmor er fra Alabama saa hun er acent :)!
Men de er rigtig soede og har allerede faaet mig til at foele mig hjemme!
Den foerste aften laa jeg bare i min seng og tankerne floej rundt i hovedet paa mig - og var moeg forvirret... Jeg havde allermest bare lyst til at tage hjem til Nancy og Rick og bar blive der resten af aaret, men det kan jeg ikke!
Tirsdag vaagnede jeg op med en forfaerdelig hjemve og samme onsdag...
Foelte bare der var noget galt.. men torsdag og idag har vaeret super godt.. saa jeg ved ikke helt :)..
men nu er jeg rigtig glad for min nye familie :)!
De er lidt strenger med nogle ting - men saadan er det bare :)..
Min weekend er meget stressende.. og har rigtig mange afleveringer og proever mandag og tirsdag..

& ja jeg har faaet mine 1 kvartal karaktere.. Det ser meget godt ud.. bortset fra matematik hvor jeg har 68 dvs D+ .. men i det nye kvartal har jeg et B.. saa det gaar fremad.. og i biologi gav de mig 60 dvs et D minus.. Men det taeller slet ikke fordi jeg flyttede klasse... haaber ikke YFU kommer efter mig..... men jajaja :).
Godnat..

Smutter i fitness center i morgen tidlig ,til westfarms, til foedselsdags fest hos en af mine venner og efter til 60 aars foeldselsdag hos Rick..

1 comment:

  1. Hi Josephine,
    Good to see that you like Ed & Nancy. Nice o have your own 'little flat' i.e. own room & bath.
    De er lidt strenger med nogle ting - men saadan er det bare :)..
    Hedder det ikke lidt strengere på korrekt dansk?
    Man må sno sig sagde ålen!
    Love and take care,
    (;-) FF

    ReplyDelete