Friday, December 17, 2010

falsk alarm

Nå -10 grader om morgen de sidste 5 dage - det er simpelthen så koldt at vente på bussen.. Min mom er heldigvis så sød at kører mig til busstoppe stedet, selvom det tager 6 minutter at gå derop.. og har fundet ud af at time bussen uden jeg skal vente mere end 30 sekunder. men igår kom bussen altså 10 minutter for sent, så stod og frøs som en sindsyg. det var en anden bus chauffør og han kunne ikke finde rundt. Kom i skole 4 minutter før den første klokke ringer.. og normalt kommer jeg i skole 20 minutter før den første klokke ringer..

Nå men noget endnu mere eventful skete igår i Rocky Hill enda på Rocky Hill High School ..
For 2 dage siden var der bombe trusel på 2 skoler i nærheden og igår var der en skole 20 minutter væk fra os der havde lockdown i 2 timer.. Lockdown betyder at alle klasse lokalerne på skolen bliver låst og ingen må forlade deres klasseværelse før de får tilladelse..Grunden til det skete var fordi to bander på skolen var kommet op at slås.. Politiet ankom og en politimand kom til skade. og for at flere ikke skulle blive involdveret og flere komme til skade låste de alle klasse lokalerne. 18 børn blev anholdt og en forældre - har stadig ikke forstået hvordan en forældre er blevet anholdt....

Nå men vores skole dag slutter hverdag 2:10.. men klokken 2:05 igår gik brandalarmen pludselig igang.. Efter 15 minutter i -5 grader kom tre brandbiler me fuld udrykning... Ingen måtte gå ind på skolen, og mange stod i t-shirts da vores skole simpelthen er så varm og har ikke lov til at tage noget med sig... 30 politimænd rendte rundt på skolen med kæmpe økser. det var faktisk lidt skræmmende og ingen havde nogen ide om hvad der skete. For skolen vil aldrig tilkalde brandmænd hvis det bare var en øvelse...
efter 40 minutter i alt sendte de os ind i gymnastik salen - hvor vi måtte vente i 10 minutter.. De gav de små grupper lov til at gå til deres lockers og til klasse værelserne for at hente deres ting. men kun hvis de blev hentet eller kunne køre hjem.. dem der skulle med bussen skulle vente!  Det var ikke en brand - men de vidste stadig ikke hvad det var der havde fået alarmen til at gå igang. efter lidt tid fik jeg langt om længe lov til at gå til mit locker og hen til min fransk klasse for at hente mine ting. Da jeg havde fundet Evelyn og hun give mig et lift hjem. HELDIGVIS.. Folk der skulle med bussen skulle vente en hel time, da busserne forladte hurtigt efter vi blev sendt ud, fordi de skal hente børn fra middleschool..
Alt sport - alle klubber alting på skolen blev aflyst - for de troede det var nogle vandrør der var sprunget og det kunne godt være farligt at blive på skolen..

Kom i skole idag og i første period skulle hele skolen ned i auditoriumet.. Vores principal var sur! og det tegnede ikke godt. De havde fundet ud af at det var en der havde sat alarmen igang med vilje! det var ikke en brand, ikke nogle vandrør.. de fortalte så at der faktisk var en brand igang og brandmændene skulle tage stilling til om de skulle tage til vores skole eller blive ved branden... De tog til skolen! alle skolebusserne var forsinket til alle skolerne små børn på 7 år skulle vente 2 ekstra timer på skolen! Personen der havde gjort det er vidst blevet anholdt og han må aldrig komme tilbage til skolen..
Senere på idag fandt jeg ud af hvem det var. og jeg kender ham.. Eller når jeg siger kender er det en dreng fra min geometry class ..
Så det er det største der er sket i Rocky Hill de sidste mange år!!

Igår tog jeg i Westfarms mall med Cara - meningen var vi skulle ha et billed med julemanden i juleland , men det var voldsomt dyrt! Idag kom jeg hjem og der lå et dejlig kort fra Grethe - tusind tak & et dejligt kort fra onkler, mostre, kusiner, fætre, mormor og morfar tusind tak :)! jeg har en fantastisk familie!!
også fik jeg lige skypet lidt med min paaapi og bror her til aften..

Nu tager jeg ud og står på skøjter med Evelyn - de andre piger er kedelige og gider ikke tage med os ...Ha en god weekend!

1 comment:

 1. Hi Jose',

  Har du overvejet at få dig en skudsikker vest samt en røgmaske?
  Kunne måske være mulige julegave ideer iår?
  Be safe and funny!
  Hehe FF

  ReplyDelete