Thursday, December 9, 2010

Pakke + 2 breve fra Danmark.

Nu har jeg studyhall og har ikke rigtigt saa meget at lave, da jeg har lavet de lektier jeg kan lave...

Foerst stort tillykke til min farmor, som havde foedselsdag igaar!!

Det nye der er sket for mig er at jeg har skiftet Lunch bord igen - hm ved ikke helt hvordan jeg har det med det, men var ved at vaere traet af nogle af pigerne fra mit andet bord, og snakker godt med en pige fra min gymclass, og hun tilboed at jeg kunne sidde med dem. Men husker i starten af aaret at det var lidt underligt i begyndelsen naar man sidder med folk til lunch som man slet ikke kender. Folk goer det meget mere akavet end burde vaere...

Mandag - tog jeg hjem til Mary efter skole og bagte kage.. Hyggeligt :).
Da jeg kom hjem laa der 2 breve og en pakke til mig.. Pakken har jeg ventet paa i 2 uger, da den sikkert er blevet taget i tolden, som mine sidste pakker.. Et kaempe popkasse fyldt med gaver - sendt fra min mor! mine sidste 3 adventsgaver var der, julegaver og en julegave til min vaertsfamilie, og en post malaco slik ... En klam snaer af hjemve kom frem og pludselig fik jeg det bare helt vildt daarligt... Aabnede min 2. advents gave.. Som indholdte en pose pebernødder, et nougat hjerte fra ynglings chokolade butik Peter Beier, en pakke blødt nougat, en pakke marchipan, en masse fint dansk julepynt - som jeg skal ha hængt op her på mit værelse, ting til at lave fletede julehjerter, tror det var alt. Rigtig dejlig gave at få :-).
Jeg kunne slet ikke holde taarene inde og min mave gjorde noget saa ondt.... Efter aabnede jeg et fint julekort fra min mormor og morfar, som indholdte en soed lille groen julesok ... og det andet brev var en juleand og en lille hilsen fra YFU Danmark, fra region nordsjaeland :)... Om aftenen tog jeg i fitness centret med Sarah, hvilket fik min hjemve til at gaa helt vaek igen.

Tirsdag tog jeg hjem fra skole - og meningen var at Mary skulle hente mig klokken 5 men hun aflyste, da noget kom i vejen.. Saa en hel dag hjemme efter skole er ikke noget jeg foretraekker og min hjemve kom frem igen...

Onsdag tog jeg til den aeldste by der er her i Connecticut - for at tage billeder til min photography class. Det er virkelig blevet koldt herhenne og det er som om jeg helt havde glemt hvor koldt det faktisk kan blive..
Efter tog jeg hurtigt hjem og efter tog jeg med min familie til adventsgudstjenesten i kirken. Det var en anderleds gudstjeneste og de har det ogsaa de 2 naeste onsdage. En person fra kirken, kommer op og fortaeller lidt om deres liv, og det er nogen meget interresante historier de kommer med..
Efter tog vi til Friendlys en restaurant kaede, ikke min ynglings for aftensmad, men det var fint.. Vi stoettede skolen, da de samler penge til en tur nogle af eleverne skal paa, i vinterferien.. Det overraskede mig dog, hvor mange mennesker jeg faktisk kender her fra skolen - da hele restauranten var fyldt med rocky hill student med foraeldre..
NUL hjemve til mig wuhu..

Idag har jeg haft en pop quiz i historie. Det vil sige, en quiz som laeren giver uden at have forberedt os paa det. hele klassen gik dog i panik og den var ret svaer... men saadan er det..

Mit store dilemma lige nu er om jeg skal vaere manager for basketballs pigerne hold. Da jeg nyder lidt jeg kan gaa hjem fra skolen, vaere sammen med mine venner, kan gaa i fitness centret og ha' tid til at goere det jeg vil. Men alligevel er jeg traet af den hjemve og maaske det ville vaere godt for mig.. Jeg har en dag til at taenke over det. Og de har rigtigt mange traeninger paa underlige tidspunkter og en masse kampe, og det er en vildt lang season , saa ved ikke helt....

nu maa jeg smutte til min time - skal skype med min mor senere. Glaeder mig, da jeg ikke har snakket med hende i 2 uger :-)

2 comments:

  1. Hi Jose',
    Your comments about your lunchtable reminds me of some scenes from the messhall in 'a hard core prison in California.
    Another proof of different cultures!
    Love you,
    FF

    ReplyDelete
  2. Hi Jose,

    Send mig lige på en e-mail dit *Skype-name' og dit mobil nummer.

    Jeg kører nu på Skype så meget jeg kan!
    Love U,
    FF

    ReplyDelete