Tuesday, October 12, 2010

Fantastisk weekend !!

Efter jeg havde skrevet mit indlæg fredag, havde jeg lidt travlt. fik pakket og gjort mig klar.. Vi kørte op for at hente Carla. Vi var i rigtig god tid, så vi smuttede lige hen til starbucks og fik mig en blueberry muffin & Pumkin spice latte ( MUMS ).

Folk begyndte så at komme og bussen var allerede halvt fyldt - fik så lige luxus sædet aller baggerst, sad sammen med Carla og en pige fra Japan.

Bus turen tog omkring 8 timer, med en masse stop... snakkede med lidt forskellige mennesker :).
Da vi ankom til Buffalo, var der en politi bil der kørte før os gennem hele byen. ok blæret...
Vi ankom så til vejen, hvor manden der arrangere denne weekend bor. Der var flag i hele hans have og de 3 andre busser havde allerede ankommet.. vi var i alt 200 udvekslingsstudenter..

Vi skulle bo hos en værtsfamilie og mig & Carla kom så til at bo hos familien Kemf.
Julie og Jette fra Danmark var der også.. en pige fra sverige, også nogle fra thailand, japan og kina mener jeg nok det var.. fantastisk sød værtsfamilie!! (Julie bor hos dem)
I nogle af de andre huse boede der 45 mennesker og nogle kun 3..
Det skal siges at dem med 45 mennesker, kunne tage et bad gennem hele weekenden og et bad varret i 3 minutter.

havde været i huset i 5 minutter, blev vist rundt og skiftet tøj også skulle vi hen og spise.. var ik særlig sulten da Carla havde pakket mad til de 2 næste uger og havde været så sød at dele med mig, efter jeg havde spist min egen mad..

Så kom de og opviste Irish Dance fra en danseskole i byen. og efter kom folk op og dansede og ja selvfølgelig var jeg da oppe...
Efter fik vi ryddet op og lyset blev slukket.. DJ startede ud med at spille vildt fedt musik og folk dansede som sindsyge.. meeega fedt... efter begyndte musikken ikke og være så fed så gik udenfor.
Mødte nogle flere danskede og en masse andre mennesker.

25 % af dem der var der var tyskere - og mange af dem snakkede tysk til hinanden hvis de kunne komme afsted med det. hvis ingen af de voksne var der, til at sige at de skulle snakke engelsk...

Dansen sluttede og vi tog hjem ( det tog 3 minutter at gå) .. gik i bad også i seng. Næste morgen stod jeg op klokken 7, da vi troede vi skulle være ved bus stedet klokken 8.. men nææ det var klokken 9..
Vi fik taget gruppe billed, det tog lidt tid til at få alle på plads ..
Vi kørte så ned til en havn tog lidt billeder.
Efter til City Hall.
Min bus kørte så til et art museum, rigtig interresant faktisk.
så spiste vi frokost og fik taget endnu et gruppe billed.
tog hen til et andet museum..
Vi satte så kurs mod en kirke hvor der skulle være noget gospel..
der var sket en misforståelse - så det var først søndag det var der.
De lavede så plannerne om og vi kørte så hen til et mall hvor vi havde halvanden time.
WUUHU.. ingen klaggede over det.
fik så presset 5 mennesker og mig selv ind i en foto boks hvor vi tog nogle billeder.
hahahha så mega useriøst... folk udenfor stod bare og grinte..
Abercrombie and Fitch havde udsalg med sommertøjet, var ved at købe noget da det
var sindsygt billigt. men ved skam ik helt hvad jeg kan passe næste år, turde ikke helt
at tage chancen. købte så et par klipklappere, da jeg ved mine fødder ik vokser mere..

Vi kørte hen til en skole og fik aftensmad, lækker pizza!! De havde kæmpe loockers totalt snyd, tror man kan stå inde i dem..

Vi kørte så hen til Niagara Falls..
Sindsygt flot!!! der var lys der lyste på niagara falls, og byen på den anden side lyste helt op..
Byen på den anden side er i Canada.. Så jeg har næsten været i Canada AWSOME!
Hvert år er der nogen der dør fordi de går hen på den anden side af hegnet og falder i vandet.. man kan intet gører.. vandet har en sindsyg strøm!

Søndag morgen kørte vi hen til et casino og spiste morgenmad. mega nice og lækker morgenmad!
Der kom en manden og snakkede om indianere og efter kom der en masse ind og dansede indianske danse.. sjovt... mange gik op og dansede..

Vi kørte så hen til Niagara Falls igen og tog så på båd turen, vi var helt vildt tæt på vandfaldet. vi blev rimlig våde, men rigtig sjovt!

Så fik vi lov til at gå for os selv. vi spiste frokost, købte is også gik vi hen til the cave thing. kan ikke huske hvad det hed.. vi fik gule regnjakker på og frække sandaler .. vi gik så ned og tog mig et bad under Niagara Falls, jeg var driv våd!! men vildt flot og sjovt at opleve. det er helt sindsygt :)..

Efter tog vi på Hard Rock Cafe og nolge af pigerne købte en t-shirt..
Vi tog hjem, spiste aftensmad med værtsfamilien.. og efter var mange af husene åbne.
Et hus havde et bål så vi kunne grille skumfiduser, et andet hus havde dj i kælderen så folk dansede og spillede bord tennis.. et andet hus havde karoke. der skete noget mere i nogle af de andre huse, men gik ikke derhen for det var ikke på samme gade. Det var rigtig hyggeligt :)..

Klokken halv et, tog jeg hjem og så film med julies hostsøster og hendes veninder.. og lidt senere kom de andre piger hjem. jeg gad ikke sidde og skærer græskar. var vildt træt .. faldte i søvn halv 4 og stod op klokken syv.. fik lækre pandekager og sagt farvel til folk også 8 timer i en bus. sov for det meste :)..

Fantastisk weekend! har ikke lige skrevet det her indlæg med den støreste intusiasme.men læs det som om at alt har været rigtig fantastisk og at jeg har haft det rigtig godt! jeg har ikke tænkt på Danmark en eneste gang i den her weekend hvor jeg blev ked af det :)! ( lige indtil mandag eftermiddag).
Har mødt en masse nye mennesker og fundet ud af jeg ikke er den eneste med familie problemet..
Blev gode venner med nogle piger fra finland og lidt nolge fra tyskland :-)..
mit kamera valgte at gå i stykker. Linsen vil ikke komme ud. så nu må jeg finde ud af hvad jeg gør, om jeg skal købe et nyt digital kamera, eller købe et spejlrefleks. for jeg har brug for et kamera. tager det med i skole imorgen og får min photography lærer til at kigge på det..

Da jeg sad i bussen på vej hjem idag, begyndte jeg blive ked af det.. fik vildt meget hjemve! og var ked af det da jeg kom hjem. spiste aftensmad og nu vil jeg gå i seng . jeg er simpelthen så træt!

Billeder kommer ind når jeg får tid :-).. og undskyld jeg ikke har fået svaret på folks mail og på beskeder på facebook, skal nok få svaret..

2 comments:

 1. Korrekt dansk er: Clara og mig.
  Ikke mig og Clara, husk det!
  (;-) Dansklæreren!

  ReplyDelete
 2. Mig og farmor..... nej da!!!!
  Farmor og jeg!
  Keep smiling and live your US experience.
  Love You.
  FM & FF

  ReplyDelete