Wednesday, November 24, 2010

5 prøver på en uge!!

Ja 5 store prøver på en uge!
Igår stod den på en philosophy . Idag biologi og fransk. Imorgen photography & geometry..
Det er alle nogle rimlig store prøver som tæller en del i næste halvdel af andet kvartal..
plus jeg havde 3 essays i historie..Nu må vi se hvordan jeg klarer mig ..

I må ikke misforstå mig når jeg siger at jeg er ligeglad om jeg får et D..Jeg er ikke helt ligeglad. Jeg må ikke faile nogle klasser herhenne, ellers sender YFU mig hjem, efter de har haft en snak med mig..
Så jeg gør så meget jeg kan. Men min første priotet plejer at være skole hjemme i Danmark.
Men her henne har det været sport fodbold & powderpuff og det bliver så indoor track. & om at have det sjovt, og opleve en masse og være sammen med mine venner.. Da dette år ikke tæller for mig. Karakterne jeg får herhenne bliver ikke overført , bliver ikke vist til gymnaiserne jeg søger ind på i foråret..
Det eneste der tæller er at jeg har været en udvekslingsstudent i USA i 10 måneder
som tæller.. Så jeg laver mine opgaver - nogle gange bedre end andre. Nogle gange læser jeg bedre op til mine prøver end andre gange..  Men de fag hvor jeg ikke har en så god karakter, kæmper jeg mig op i! Så et C eller et B er mit mål :-)..

Idag i photography smadret jeg et kæmpe stykke glas jeg skulle bruge.. Vores lærer havde lige sat safe light på nede i the dark room.. Hvilket betyder at rummet næsten er helt mørkt, der er en lille smule lys som er rødt.. Hvis vi har lys ødelægger det vores foto papir.. Så jeg smadret glasset lige efter han havde sat safe light til.. Så vi måtte tænde lyset og ryde op. Det var dog ikke så slemt. Men glasset havde alligevel røget ind i min hånd - så jeg blødte. men det var ikke slemt, så jeg er okay :-)..

Jeg er blevet spurgt mange gange igår og idag om vi har Thanksgiving hjemme i Danmark. Nej det har vi ikke!! Det er en amerikansk tradition, folk ser helt chokeret ud når jeg fortæller dem det. og spørg meget chokeret hvornår har i så ferie.. Jo se vi har en uges efterårsferie .. Men det er okay, jeg har spurgt om mange dumme spørgsmål herhenne :-)..

Igår i biologi fik vi vores karkater afvide som vi har lige for tiden.. Hun sagde jeg havde 62 og at jeg skulle tage mig sammen... Hvilket er minus D.. Jeg blev noget så sur da alt jeg har afleveret har jeg fået 100 eller 90 for.. og enda mine prøver, så kunne jeg ikke forstå. Gik op til hende efter klassen og spruget hvordan det kunne lade sig gøre.. Det viste sig så jeg ikke havde lavet de 4 første lektier fra dette kvartal - men jeg vidste ikke vi havde det, da det var lige da jeg var kommet ind i klassen..
Hun var så sød at give alle papirene, så hvis jeg afleveret dem idag eller imorgen ville det ændre min karkater. så har arbejdet røven ud af bukserne for at få det lavet.. igår fik jeg lavet næsten lavet alle færdige.. i studyhall færdig gjorde jeg 2 af dem. og afleveret dem.. og idag brugte jeg lige en time på at færdig gøre de 2 sidste.. hun var dog også sød at sige det ikke talte som afleveret ind for sent..
Så forhåbeligt ændre det her min karakter noget så meget!!Tog bare hjem fra skole idag og slappede af og så tv :-)..
og har læst op til mine prøver og lavet mine lektier..
Nu skal jeg rydde op på mit værelse og tage mig et bad også i seng.
jeg har weekend i morgen klokken 11:25 dvs når i sidder og spiser aftensmad hihi ..

1 comment:

 1. Hello Josephine,
  Sådant ........ (;-)
  Hvad er din nye postale adresse c/o Nancy & Ed?
  Pøj! Pøj! med prøverne.
  Kærlig hilsen,
  FF

  ReplyDelete