Sunday, January 23, 2011

IKEA MAKED ME FEEL HOME

Som sagt havde vi fri fredag - så efter mit indlæg kom Carla over og vi tog i fitness centret lidt efter..
Om aften tog Carla, Evelyn, Sarah, Denise, Mary & jeg i biografen for at se the Black Swan.. filmen var god men også rigtig uhyggelig... rigtig mange fra skolen var i biografen, så pludselig finder man ud af hvor mange man faktisk kender.
Lørdag morgen tog jeg til min stepclass og efter tog jeg hjem og slappede af...
Senere tog min mom, dad & jeg til IKEA. De har aldrig været i ikea - så jeg ville tage dem derhen. Ikea her i Connecticut ligger i New Haven - 30 minutters kørsel.. Jeg må nok sige, jeg havde aldrig troet at IKEA kunne få mig til at føle mig hjemme. Selvom det nu er svensk, kunne jeg forstå mange af skiltene osv.. De havde der lille svenske bod, hvor jeg købte Giffler, røgbrød mix & pandekage mix. Så jeg skal til at bage mit rugbrød  - kan næsten ikke vente med at spise det! Har jeg virkelig savnet.
Efter gik vi os en tur i New Haven & der er nogle forskellige colleges i denne by.. Men YALE - ligger midt i New Haven, så jeg så nogle af bygninger sindsyg flot! & en masse af eleverne rendte rundt .. Vi gik i min ynglings butik Urban Outfitters, spiste frozen yogurt.. Det minder rigtig meget om is også putter man sin toppings på, det kan fx være frisk frugt, eller chokolade sovs, eller oreos, carmel, m&ms osv. simpelthen så lækkert :-). Efter tog vi til en vildt lækker Pizza resturant og efter hjem og så en film. Så kvlitets tid med værtsfamilie skal der være plads til!
Her til morgen op og i kirke. Carla & Sam kørte med os hjem og spiste frokost og efter tog Carla & jeg i fitness centret...Nu burde jeg lige læse lidt op til min geometry eksamen i morgen - og bude læse op til philosphy tirsdag, men tror jeg skipper det sidste.. Jeg har haft en underlig dag idag. Ikke hjemve, men bare været træt og trist og har ikke energi til noget som helst. & det har heller ik gjort dagen meget bedre at min farfar derhjemme har brækket sin ankel. Så god bedring!

Lige for tiden, går jeg og tænker på gymansie ansøgning der skal skrives, jeg skal finde ud af om jeg vil være med i skole musical bare som danser, om jeg vil starte med at gå i en pige gruppe i kirken hver tirsdag.. Jeg ved ikke hvornår musical dagene er, så det er svært om jeg vil starte til det med pigerne. De går ikke på min skole, da vores kirke ligger i en anden by, men det ville vel være meget godt at møde nogle nye fra en anden skole... min sidste ting er at jeg overvejer at droppe min fransk klasse - ved ikke om det er en god eller dårlig ide, jeg vil hellere have en ekstra engelsk klasse og lærer noget mere engelsk, da det er det jeg er kommer herhen for... men jeg ved hvis jeg dropper fransk, bliver det svært at komme igang igen efter sommerferien...
Nu må vi se.....
Jeg skal bare ha mine eksamner overstået!

1 comment:

 1. Hej Josephine,
  Tillykke med rugbrødet, håber det fik dig på godt humør igen.
  Jeg er ked af at min brækkede ankel gjorde dig trist, det var ikke min mening. Jeg ville bare kommentere på din bemærkning om dit isslag.
  Held og lykke med opgaverne og smil så igen.
  Love you.
  FF

  ReplyDelete