Thursday, January 13, 2011

Snow

Nå hvad er der sket siden søndag? SKOLE, LEKITER OG SKOLE OG LEKTIER??
Ja jeg har kun været i skole i lidt over en uge efter min dejlig korte juleferie - og jeg er allerede træt af skolen. Mine lærer smidder review opgaver i hovedet på mig, lektier og store opaver. Jeg tror bare jeg må indse at lektier forfølger mig ihverfald mange mange år endnu..

Igår aftes tog jeg ud og spise med Sarah - fik hørt om hendes tur til Danmark. Hvilket er ret sjovt når man faktisk ved hvordan alting ser ud :-)! Om det fik mig til at savne Danmark, det ved jeg nu ikke. Det lyder som om alt er sig selv derhjemme i det lille land..
Men ihvertfald the blizzard var blevet advaret også kaldt en northeastern hvilket er en snestorm. Den skulle komme ind over Connecticut Tirsdag aften/nat og blive ved hele onsdag...
Igår aftes da jeg gik i seng var det dog kun det gamle sne fra weekenden der lå der - men gik i seng glad og krysede fingre for at vi ville få fri imorgen! Klokken halv 5 vågnede jeg op da min mom råbte at jeg ikke havde skole og kiggede så ud af vinduet og det var ihvertfald 50 cm sne!! Lagde mig bare til at sove igen og klokken elleve stod jeg op og ud af mit vindue var det vildt flot. Alting var fuldstændigt hvidt.. Man kunne kun lige skimte biler ind i mellem.. Det sneede dog stadigvæk og har det stoppede først klokken 5 her til eftermidag. Alt har været lukket alle skoler og alle malls. alting !
Så min aller første snowday - amazing... jeg tullede bare rundt, læste mit ynglings blad COSTUME som sarah havde været så sød at komme til mig, så tv, drak varmkakao, ryddede op og måtte desværre lige tage fat på nogle lektier - ja de forfølger mig!
Jeg smuttede hurtigt ud i mine nye sorel støvler og tog lidt billeder her til bloggen så i forstår hvor meget sne vi har fået. desværre havde de ryddet vores vej så det ser ikke lige så vildt ud som i morges...
Her klokken 8 da jeg var på facebook var alles status om at det var nederen vi ikke havde fri i morgen, men alle skolerne omkring os har!! 20 minutter efter var min startside fyldt op med: NO SCHOOL TOMORROW ! jajajaja havde jeg ventet på hele dagen - så imorgen ingen skole til mig igen !

Dette betyder dog at vores eksamner bliver rykket to dage. Meningen var de skulle starte nu her på fredag. Men de starter først på onsdag nu, fordi vi har fri ligemeget hvad på mandag :)!
& det er også bare 2 ekstra dage i Juni, but I dont care I need those days off now...
Imorgen skal jeg nok ud at stå på ski på en mini bakke det bliver sjååååwt..

Lige nu sidder jeg foran brændeovnen, drikke varmkakao, finder ting Carla & jeg skal lave i LA og hører på maskiner ude på vejen der fjerner sne...1 comment:

 1. Wooo..ww det ser voldsomt ud.
  Godt med de par uventede fridage fra skolen så at du kunne komme up-to-date med dine 'afleverings opgaver'.
  Vejret her er kedeligt og gråt, sneen (når den er skovlet) er smukkest.
  Sidder og redigerer alle min billeder og dagrapporter fra vor "Cruise Asia 2009", utroligt så mange detaljer man kommer i tanker om når man kigger på billederne.
  Vi glæder os til Dubai's varme og sol snart.
  Love you.

  ReplyDelete