Thursday, March 24, 2011

Boston!!

Loerdag til Soendag sidste weekend, tilbragte jeg i Boston, med min vaertsfamilie Nancy & Ed ogsaa havde de inviteret Carla med :).
Boston er i staten Massachusetts som er lige over Connecticut, saa det tog omkring 2 timer at koere derop. Vi koerte omkring halv otte om morgenen og spiste morgenmad paa en restaurant der hedder "Cracker Barrel".. Som har mad fra syden her i USA, ja maden er lidt forskellige rundt omkring her i landet.
Vi ankom til Boston - og checkede ind paa et laekkert laekker hotel, Carla & jeg delte vaerelse, vi havde selv betalt for det, da jeg ikke vil have at de skulle betale for vores hotel..
Omkring klokken 12 tog vi hotel suttle til en togstation ogsa tog vi subwayen ind til central Boston. Rart rart rart at koere i tog/metro igen!! Public transportation in Denmark, LAENGE LEVE!!
anyways - vi gik saa denne her tur som hedder "The Freedom Trail" hvor man stoeder paa en masse historiske ting og jeg kunne faktisk forstaa en masse fordi jeg tager U.S. History, saa jeg havde en lille annelse om menneskerne ved disse sevaerdigheder. Det var desvaerre koldt maaske omkring 6 grader.. Imellem tiden fik jeg taget billeder til mit Photography projekt, som var til her i mandags. Saa det var en god lang gaa tur, imellem tiden stoppede vi ogsaa i butiker osv..
Min veninde Maiken fra Danmark, som ogsaa var paa Hawaii turen, og som jeg kender fra YFU's Kultur weekend, var i Boston samme tid som Carla & jeg. Carla kender hende fra Hawaii, & en udvekslingsstudent fra Maikens skole(Max) fra Tyskland, var ogsaa i Boston.
Saa vi ville moedes med dem, saa vi naaede at sige hej til Maiken i ca. 5 minutter da vi aftalte at moedes. Rigtig godt at se hende igen :)!!!! Vi stoedte saa ind paa dem senere igen, hvor vi fik sagt hej til Max ..
Jeg gav middag paa WAGAMAMA, wuhu one of my favorite restaurants! Min vaertsfamilie var dog ikke helt begejsret i starten, men da vi kom ind og de fandt noget mad de kunne lide, kunne de godt lide det hehe.. Som Carla sagde: " Sometimes you just have to jump into cold water".. Lige overfor restauranten var der en Urban Outfitters en stoooor en.. Saa jeg maatte lige smutte derind, og fik koebt noget toej paa udsalg laekkert ha?
Efter tog vi metroen til Harvard Universitet.. Som er en af landets bedste skole og det er meget "fornemt" at gå der. man kan kun komme ind hvis man har penge, karakterene , men hvis man ikke har det, kan man faktisk også komme ind hvis din far eller sådan har gået der fx.... Det var mørkt, så vi kunne ik rigtig se så meget - men man fik fornemet lidt af stemmningen der. Efter tog vi et smut forbi dette lækre is sted J.P.Licks. frisk hjemmelavet is!
Vi tog så en taxa hjem og klokken var 10 og jeg var simpelthen så træt. Og vi kunne ikke få tvet til at virke, og vores internet kostede møg meget og jaaa, så gik egentligt bare i seng i min rare seng!
Søndag - god nats søvn, i nok en af de bedste senge jeg længe har sovet i!
Vi stoppede forbi det her vil seje bagel place, hvor de smidder baglen ind på en lang strimmel også flyver den ned og bliver skåret over og flyver ned. Simpelthen så sejt, jeg var meget imporneret. Så stod den på shoppiiiing! Denne her gade kaldt New Bury Street. Mange dyre butiker, men de havde en ZARA WUHUHU .. og ellers gik jeg lidt amok i Urban Outfitters og i American Apparel.
Da vi så spiste frokost fik jeg det ekstremt dårligt!! Også tog vi tilbage på hotellet , hentede bilen også var det desværre hejhej Boston.

Jeg elsker den by! Folk som har været i new york ved hvor crowded det er, det er slet ikke sådan. Det er bare feeeedt. Ville ikke ha noget imod at bo der, hæhæh... Eller gå college der, hvis jeg skulle gå på college herovre. Så fed oplevelse havde det rigtig sjovt! Jeg kommer tilbage til Boston på et eller andet tidspunkt i mit liv :-)

No comments:

Post a Comment