Saturday, April 16, 2011

Sidste uge før springbreak

Så nu har jeg springbreak/april vacation/ easterbreak - you name it...
I mandags var vejret simpelthen så lækkert - jeg havde lacrosse træning, jeg blev efter træning og lavede lektier på Carla og klokken 6 kom Sarah og hentede mig. Så kørte vi til Big Y (supermarked) for at købe ind til et projekt vi havde i engelsk.. Om aftenen var det dejligt varmt, så jeg var ude til klokken 9 om aftenen og rendte rundt i shorts så lækkert!
Tirsdag: Egentligt bare en helt normal skole dag også stod den på noget lacrosse træning efter, møg hammerende koldt! Hvis man ikke kan lide vejret her, skal man bare vente 5 minutter også skifter det. Det er hvad de siger om New England. Sarah & Mary  kom hjem til mig hvor vi lavede vores engelsk project, meget interresant, første gang jeg har lavet et project ud af mad! Sarah blev til klokken halv 10 og snakkede, så det var super hyggeligt :-)..
Onsdag: træning var heldigvis aflyst pga alt for meget regn. Jep de aflyser alt for tit ting pga vejret.. Jeg skulle ha min kjole fitted for prom da den er for lang og den falder ned nogle gange.. Men hold da op det er dyrt, men sådan er det! resten af dagen lavede jeg bare lektier....
Torsdag: min første lacrosse kamp skete torsdag! Tog med Sarah & mary hjem til mig og fik færdig gjort vores project. Solen skinnede, og det var omkring 23 grader, så vi kørte med vinduerne nede, solbriller og højt musik - sååååå fedt! Det er nu blevet iskaffe tid, så stoppede forbi Starbucks før jeg tog hen på skolen. Vi kørte i en gul skole bus i 45 minutters tid, brugte tiden på at fjolle rundt og høre musik med Cara..
Vi kom og vi kunne ikke finde banen vi skulle spille på, og der var ingen lacrosse piger.... efter at ha kørt rundt og rundt fandt vi den endelig. vi var hurtigt inde på denne her skole. HOLD DA OP!! en kææææmpe High school - min skole er bare ingenting. Den var helt ny, jaaa jeg var rimlig imporneret over den skole hehe.. Anyways.... Jeg var ret nervøs nu når det var min første kamp - jeg fik dog ikke særlig meget spille tid. Vi var nogle stykker som ikke rigtig fik spillet så meget. Men det var nu fint nok :-). vi tabte desværre 11-7.
fredag: træning var aflyst - hvorfor? det ved jeg ikke.. Steve gav mig et lift hjem så chillede lidt med ham, og efter tog jeg et smut forbi Carla og chillede lidt med hende. vejret var sindsygt lækkert, så lå bare ude på hendes terasse og i en hænge køje og solede mig.. Jeg tog ud med Sarah og fik min første pedicure, wooop wooop... og ellers var jeg bare sammen med Sarah resten af aftenen hjemme hos hende.. Evelyn & Denise ringede og spurgte om vi ville med dem ud at spise klokken 9 (fordi de først kommer ud af arbejde klokken 9).. men vi havde allerede spise og gad ikke spise restaurant mad, så vi tog bare ud og mødtes med dem... Vi besluttede os for at jeg sov hos Sarah, så det var hyggeligt !
Her idag lørdag morgen, slappede jegbare af hos hende, også kom Cara og hentede mig, så var jeg sammen med hende i 45 minutters tid. Og ellers har jeg bare tullet rundt herhjemme... Jeg skal til Westfarms mall lige om lidt, med Monica, Steve & Scott.. og jeg har feeeeeeeeeeeeeeeerie!! WUUUUHU..
Jeg har en masse planer, og jaaa jeg tror desværre ikke jeg får lavet alt det jeg gerne vil ha lavet. men nu må vi se :-)!.
Alt går suuuuper godt herhenne. Hver dag i skolen er en helt normal dag og alting er normalt, og jeg har mine venner i hver af mine klasser - dagene ligner rigtig meget hinanden, fordi jeg altid har de samme klasser. ( efter min mening meget kedeligt!). Vejret skifter hver dag, nogle dage har vi 20 grader og andre dage er det bare overskyet og 10 grader udenfor.. Jeg er rigtig glad for jeg er startet til Lacrosse , jeg elsker det! Så livet er fantastisk. Jeg håber i også får en god ferie derhjemme!

2 comments:

 1. Hi Jose',
  Remember:
  There is no such ting as 'free lunches'.
  Good luck with your school homework, make Rocky Hill High proud of you.
  Love,
  FF

  ReplyDelete
 2. Hi folks,
  Where are your 'pokings'. 'comments' and friendly advises' ???
  Let's get moving before it's too late.
  THANK U, All.
  Hehe FF

  ReplyDelete