Thursday, April 28, 2011

study hall

Okay saa lige nu har jeg studyhall og sidder i biblioteket med min veninde ...
Og har det hysterisk morsomt.. denne her dag gaar bare utrolig langsomt og jeg har stadig 4 timer tilbage... jeg er helt vildt traet, og sulten. og jeg maa ikke spise her inde. jeg har sindsygt meget lyst til en bagel nede fra cantinen med cream cheese hahahah.... 1 dollar, for en laekker varm bagel namnam..
Lige nu burde jeg sidde og lave mit historie hvor jeg skal skrive en lille smule om 52 different terms from World War 2. ej men det er jo bare fantastisk fedt!!!!!!
Det er over 20 grader udenfor, men det er helt graat og fugtigt og rigtig klamt og ulaekkert..
Prom er i morgen er det ikke sindsygt! saa imorgen oplever jeg mit foereste amerikanske prom. & ja jeg glaeder mig! vi har faaet alt paa plads med afterparty osv - So i'm all set! ( vidste i at I'm all set , er kun noget de siger heroppe i new england weird, eller det er hvad folk har fortalt mig)...
I dag skal jeg til lacrosse traening da jeg kun har vaeret der mandag, tirsdag var det naesten 30 grader saa jeg orkede ikke.. igaar hentede jeg min kjole som var blevet syet in wooop wooop, og har faaet stropper, skal nok faa lagt billeder ind fra prom, eller i kan ogsaa kigge paa facebook... Igaar tog jeg ogsaa og ud fik koebt oere ringe der vil passe med kjolen. Tog hen i denne her butik og jeg var bare i himmelen. Smykker ooooover det hele, tasker, clutches, sko og toej og ja det var fantastisk!
Saa nu mangler jeg bare at faa ordnet mine negle med Shannon her senere idag efter traening.. ogsaa skal jeg chille med Alex her i aften og jaa saa imorgen er det fredag og prom!
Vidste i at om 2 maaneder saetter jeg kursen mod Danmark, er det ikke vildt????? praecis 2 maaneder det er bare skraemmende, og jeg har vaeret herover i over 8 maaneder ! hvordan jeg har det med det, det ved jeg nu ikke!
og ved aldrig og jeg fik fortalt jer laesere men jeg fik spurgt Alex om han vil med mig til Senior prom, saa han sagde ja :).. Saa jeg tager med ham til hans prom og han tager med mig, til mit prom. Saa det bliver super!
Ha det godt! jeg er ikke hjemme hele weekenden! puuuuha mandag blir haard :)
Skal ha lavet nogle lektier da jeg ikke har tid til at lave det idag. byebye

3 comments:

  1. Hej Josephine,
    Hovsa! Study Hall er jo lig med eftersidning på dansk?
    Har man glemt sine hjemmeopgaver og andre lektier?????????????????????
    Nu må du "hive trusserne op" - make Rocky Hill High proud. Dine grades fra US får betydning i Danmark når du skal i gymnasiet. HUSK det.
    Love U,
    FF

    ReplyDelete
  2. Nej studyhall er ikke eftersidning.. Studyhall er hvor man har tid til at lave sine, lektier, spise, og lave hvad man ellers har lyst til... det er en slags frikvarter.. Detention er eftersidning og det har jeg skam ikke fået :-)...

    ReplyDelete
  3. Hej Josephine,
    Det kunne jeg nu heller ikke forestille mig at du kunne komme ud for. Men der jo altid morsomt at "mobbe" dig lidt, He He!
    (;-) FF

    ReplyDelete